Održana 39. Međunarodna biciklistička trka “Kroz Vojvodinu”

Održana je 39. Međunarodna biciklistička trka “Kroz Vojvodinu” na kojoj su učestvovali klubovi iz Srbije. Na žalost ove godine jednodnevna i bez stranih ekipa.

Bez podrške zvaničnih institucija organizator nije imao finansijsku moćda obezbedi fond nagrada  Tako je jedna od najstarijih biciklističkih manifstacija na prostorima Vojvodine i Srbije, koja se visoko kotirala u prethodnim periodima kao manifestacija od posebnog interesa za APV, pala na na nivo koji joj apsolutno ne priliči.
Trka koja je primala i bila domaćin mnogim stranim ekipama. Trka koja je poznata po visekoj i profesionalnoj organizaciji i isplaćenim nagradama odmah po završetku. Trka na kojoj su nastupali svetski poznati biciklisti, ove godine je organizovana zahvaljujući entuzijazmu organizatora, velikoj pomoći volontera – ljubitelja biciklizma.

Ostaje da se nadamo i da verujemo da će sledeće godine čelnici zvaničnih institucija, koji su prepoznali pravi put, prepoznati i prave vrednosti i omogućiti jubilarnoj 40. Trci da dostojanstveno proslavi svoj jubilej na nivou koji joj neosporno pripada.

Organizator se zahvaljuje Coca Cola Helenik Company, MUP Saobraćajnoj policiji koja je obezbeđivala Trku, Domu zdravlja Titel na svesrdnoj pomoći i podršci kao i RT Vojvodine koja svesrdno prati sva sportska dešavanja između ostalih i  biciklizam.

OVDE MOŽETE DA PREUZMETE REZULTATE

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *